GEBZE’DE OFF-ROAD HEYECANI: GEREDELİ YARIŞÇILARDAN GURURLANDIRAN BAŞARI
Gebze’de düzenlenen ve off-road severlerin büyük ilgi gösterdiği yarışlarda, Gerede’yi temsilen katılan ekip göz doldurdu. Kalaycıoğlu Et Mangal’ın sahibi, Geredeli hemşerimiz Engin Ergün, Yusuf Darak, Emrah Özkan ve Ali Erdal’ın yer aldığı ekip, zorlu parkurlarda sergiledikleri performansla izleyenlerden tam not aldı.Toplam 85 aracın mücadele ettiği organizasyonda Engin Ergün, üstün bir performans göstererek 6. sırada yer aldı ve madalya kazandı. Bu sonuçla hem kendi adını hem de Gerede’yi başarıyla temsil etmiş oldu.
Yarış sonrası konuşan Geredeli ekip üyeleri, bu tür organizasyonların sadece spor değil, aynı zamanda şehir tanıtımı açısından da büyük önem taşıdığına dikkat çekerek destek veren herkese teşekkür ettiler.
Gebze’deki yarışlar, renkli görüntüler ve kıyasıya rekabetin yanı sıra dayanışma ruhunu da ön plana çıkardı. Gerede adına yarışan off-road tutkunlarının başarısı ise ilçede gururla karşılandı.










