GEREDE MÜFTÜLÜĞÜ’NDE EKİM AYI PERSONEL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Korona virüs salgını nedeniyle yapılamayan Gerede Müftülüğü’nün Mutat Aylık Personel Toplantısı 19.10.2020 Pazartesi günü Müftülük Konferans Salonunda Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’ nun başkanlığında Müftülük Şube Müdürü Ömer Taşyürek ile Müftülük Şefi Salih Dursun’un katılımıyla Merkez İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımlarıyla sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirildi.
Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra Başkanlık tarafından duyurulması istenilen konular, camiler başta olmak üzere ilçede din hizmetlerinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konular görüşüldü.
Toplantıda Müftü Şenoğlu görevlilere “Sevgi, saygı ve Allah’ın rızası ölçüsünde görev bilinci ile mesaimizin, görevimizin hakkını vermeliyiz. Rabbimiz sorumluluklarımızı yerine getirebilmeyi nasip eylesin” dedi.