SEÇ MARKET GEREDE’DE AÇILDI

Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden SEÇ MARKET Gerede’de açıldı. Muhittin Özmen tarafından açılan ve Demirciler Mahallesi Hacı Baki Çevikoğlu Caddesi üzerinde faaliyete başlayan SEÇ MARKET’in açılışına Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, AK Parti Gerede İlçe Başkanı İsmail Çetin, Yeniden Refah Partisi Gerede İlçe Başkanı Veysel Ayeroğlu, Saadet Partisi Gerede İlçe Başkanı Muzaffer Boyacı, Gerede İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
MUSTAFA ALLAR: İŞYERİ İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Açılışta konuşan Mustafa Allar, “Ticaret zordur. Ben de ticaretten gelen bir belediye başkanı olarak hem kazanacaksınız hem kaliteli ürün vereceksiniz, teraziye dikkat edeceksiniz, zekatını vereceksiniz, hayırlı hizmetlerde de kullanacaksınız. Peygamberimiz (SAV) ne diyor; ‘Rızkın onda dokuzu ticarettedir.’ Diğer bir Hadisi Şerif’te; ‘Dürüst tüccar sıkıntılarla beraberdir’ buyuruyor. Her iki Hadisi Şerif’e de mazhar olmayı Rabbim kendilerine nasip etsin. Helalinden bol kazançlar nasip etsin. Çalışanlarımıza da kazasız belasız çalışmayı Rabbim nasip etsin. Bu işyerinin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.
PROTOKOL HEYETİ İLK ALIŞVERİŞİ YAPTI
Gerede Müftüsü Şenoğlu’nun yaptığı duanın ardından kurdele kesilerek SEÇ MARKET’in açılışı gerçekleştirildi. Marketi inceleyen protokol heyeti ve vatandaşlar ilk alışverişlerini yaptı.