ESNAF ODASI BAŞKANI OSMAN YILMAZ ESNAFI KURALLAR KONUSUNDA UYARDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın restoran, kafe, lokanta ve kahvehanelerin yarı kapasite ile açılacağını duyurmasının ardından Gerede Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Osman Yılmaz, pandemi kurallarına ilişkin esnafa uyarılarda bulundu. Başkan Yılmaz açıklamasında, “Kıymetlı Esnaf Arkadaşlarımız; Bu zorlu süreçte herkes sıkıntıya düştü herkes zor durumda kaldı farkındayız fakat herşey Allah,tan.
3 Mart günü dükkanlarımızı açtığımızda diğer esnaflarımız sıkıntı yaşamaması için madur olmaması için sizlerin yapması gereken kurallar çok önemli.
Masalar arası mesafe, maske kullanımı ve temastan uzak durmak gerekli.
Sizlerin temizliği , dükkan hijyeni özellikle maske,eldiven,bone üçlüsüne dikkat edilmesi çok önemli. Biz kahveciler ve lokantacılar olarak ekonominin can damarıyız. Bir çok insanımız faydalanıyor. Bu yüzden devletimize üzerimize düşen görevi yaparak sahip çıkmalıyız.
Tüm esnafımıza hayırlı işler diliyorum.
Rabbim helalinden kazançlar nasip etsin” ifadelerini kullandı.