DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bolu °C
Bolu
°C
°C
°C
°C
°C

GEREDE OSB’YE YAPILAN CAMİ AÇILDI

GEREDE OSB’YE YAPILAN CAMİ AÇILDI
14.04.2023
979
A+
A-

Gerede ilçesi, karma organizelerde faaliyet gösteren Halavet Gıda A.Ş.’nin büyük katkılarıyla inşa edilen caminin açılışı, halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Gerede Organize Sanayi Bölgesine yapılan cami, düzenlenen özel bir törenle ibadete açıldı.

Halavet Gıda A.Ş.’nin Cömert Katkılarıyla Cami Hizmete Girdi

Gerede ilçesinde faaliyet gösteren Halavet Gıda A.Ş., ilçede faaliyet gösteren fabrika çalışanlarının ihtiyacını karşılamak amacıyla Gerede Organize Sanayi Bölgesine bir cami yapımına destek oldu. Şirketin cömert katkılarıyla inşa edilen caminin açılışı, 13 Nisan tarihinde Cuma namazı sonrası düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi.

Törene Gerede Halkının Yoğun Katılımı

Caminin açılış törenine Gerede Osb başkanı Cihan Saraç,Osb müdürü Mustafa Erdoğanlı, Gerede halkı ve ilçe Stk yetkilileri de katıldı. Törene, Gerede ve çevre ilçelerden gelen vatandaşlar yoğun bir katılım sağladı. Caminin açılışı, dualar eşliğinde gerçekleştirildi.

Gerede Organize Sanayi Bölgesine yapılan cami, ilçenin tarihi ve kültürel dokusuna önemli bir değer katacak. Bölge halkının ibadetlerini rahatça yerine getirebileceği modern ve ferah bir ibadethane olarak hizmet verecek. Halavet Gıda A.Ş.’nin cömert destekleri sayesinde gerçekleşen bu proje, Gerede organize sanayi bölgesindeki fabrikalarda çalışanlara daha iyi şartlarda ibadet etme imkânını sağlayacak.

Halavet Gıda A.Ş.’ye Teşekkür

Caminin açılışı dolayısıyla bir teşekkür konuşması yapan yetkililer, Halavet Gıda A.Ş.’ye desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Şirketin, Gerede halkına katkı sağlamak adına gösterdiği duyarlılık ve yardımseverliğin önemli olduğu vurgulandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.